Til deg som skal presentere på NAFO-seminaret

Vi takker alle som skal presentere på NAFO-seminaret for de innsendte bidragene, og ønsker lykke til med forberedelsene frem til seminaret starter.

Dersom du finner opplysninger om presentasjonen din i programoppsettet som ikke er slik du ønsker det, eller du av andre grunner trenger å komme i kontakt med oss, ber vi deg henvende deg på e-post til service.nafo@atferd.no eller på telefon 33 80 65 70.

 

Vil du ha en poster på NAFO-seminaret?

Du fremdeles mulighet til å bidra til de siste årenes store arrangementsmessige suksess - postersesjonen. På fredag ettermiddag holder vi av den største forelesningssalen til å presentere postere. For posterne som for programmet forøvrig er vi opptatt av å få frem hele bredden i det atferdsanalytiske arbeidet - både kliniske og forskningsorienterte bidrag.

Vi vil også gjøre spesielt oppmerksom på den gunstige økonomiske ordningen vi tilbyr studentpresentører på seminaret. Med innkvartering i hytte og delpensjon på Storefjell vil studenter med posterpresentasjon kunne delta på seminaret på en svært rimelig måte.

Les mer om hvordan du går frem om du ønsker å sende inn et posterbidrag

Frist for innsending er 1. april.

Frister for innsending av bidrag til programmet

Fristen for innsending av presentasjoner i form av forelesninger, symposier og workshops utløp 15. november.