NAFO-seminaret 2015

Storefjell høyfjellshotell 22. - 26. april

 

Fristen for innsending av bidrag til programmet er utløpt. Vi takker for alle bidrag, og ønsker presentørene lykke til med forberedelsene til seminaret.

Henvendelser i anledning programmet kan rettes til service.nafo@atferd.no

 


Vil du bidra med en poster?

Det vil avholdes en egen postersesjon på fredag ettermiddag. Ved å ha presentasjonen din i form av en poster kan du få en dialog med interesserte seminardeltakere som du vanskelig kan oppnå i en forelesning. Og ikke minst - alle interesserte kan oppsøke posteren din uten tanke på at de må velge bort noe annet, ettersom det ikke er program i de andre salene på dette tidspunktet.

Om du ønsker å sende inn en presentasjon, bør du lese denne veilederen

Postere kan registreres på innsendingssiden frem til 1. april

 

Er du student?

I så tilfelle bør du sjekke tilbudet vi har vedrørende rabatt på hytteinnkvartering

Aktuelle bidrag

Det er viktig at NAFO-seminaret favner hele bredden av atferdsanalytisk virksomhet. Vi ønsker bidrag innen teoretiske og konseptuelle temaer, fra eksperimentell forskning og ikke minst fra hele spekteret av atferdsanalyse innen praksisfeltet.

NAFO-seminaret har også en viss tradisjon for å inkludere temaer som ikke i seg selv "er atferdsanalytiske", men som har stor relevans for atferdsanalytisk virksomhet. Slike bidrag kan favne en rekke områder som for eksempel personalopplæring i offentlig tjenestetilbud eller juridiske, etiske eller sosialpolitiske spørsmål.

Trenger du veiledning?

Navigeringsmenyen på venstre side gir tilgang til mer informasjon, bl.a. om hvordan et godt sammendrag av en presentasjon bør skrives. Om du ønsker veiledning til dette, eller du vil diskutere andre sider ved en aktuell presentasjon, må du gjerne ta kontakt med oss på e-post: service.nafo@atferd.no

Programmet til NAFO-seminaret vil bli publisert på
nettsidene våre i løpet av januar 2015