ABAI, Annual Conference, Denver 2017

ABAI Annual Conference 2017

Association for Behavior Analysis sin årlige konferanse er verdens overlegent største atferdsanalytiske begivenhet. Konferansen som i 2017 vil bli avholdt i Denver, Colorado i slutten av mai samler presentører fra alle verdenshjørner, og vårt hjemlige miljø vil naturligvis også være representert.

 

Gruppereise i regi av NAFO

Som vanlig legger vi til rette for at NAFOs medlemmer på en enkel smidig og ikke altfor kostbar måte skal få mulighet til å delta på konferansen.

Om du ønsker å reise som en del av NAFO-gruppen, kan vi ordne det praktiske med påmelding, reise og hotell, og sende deg (eller arbeidsstedet ditt) en samlet faktura for hele oppholdet.

Vi har allerede forhåndsbestilt et antall hotellrom på konferansehotellet, og disse rommene deler vi ut etter førstemann-til-mølla-prinsippet etter hvert som vi mottar påmeldinger.

Vi har også hentet inn pristilbud på flybilletter, og kan formidle flybilletter fra både Gardermoen, Sola og Værnes.

NB! Vær oppmerksom på at det kan finnes rimeligere flybilletter enn det vi er i stand til å tilby. Dette skyldes at rabatterte billetter ofte er begrenset til små kvanta. Om du ønsker å bestille reise selv, så kan vi godt ordne hotell og påmelding for deg.

Reisespesifikasjoner

  • Avreise fra Norge torsdag 25. mai
  • Retur fra Denver 30. mai (Ankomst Norge 31. mai)
  • Innkvartering i enkelt- eller dobbeltrom på Hyatt Regency Denver (Begrenset tilgjengelighet)

 

Påmeldingsfrist: 26. februar.

Priser

Nafo kan besørge hele eller deler av påmeldingen, reisen og oppholdet for deg, og sende en samlet faktura. Prisen vi kan tilby er naturligvis avhengig av hva du ønsker at vi skal ordne for deg. I tillegg vil prisen også være avhengig av om du er medlem av ABAI fra tidligere og om du ønsker å dele rom med noen andre som også skal delta.

Prisliste

Medlemskontingent, ABAI
(Kategorien "Chapter adjunct")
$ 89
Konferanseavgift (Chapter adjunct)$ 459
Flybillett tur-retur*Kr. 6.500,-
Taxi **Kr. 300,-
Hotell (5 døgn)***
Enkeltrom$ 850
Dobbeltrom$ 425

 

*) Flyprisen gjelder for Gardermoen. Det kan påløpe et tillegg på inntil kr. 1.000 dersom man ønsker å benytte Sola eller Værnes.

**) Taxi-kostnader dekker reise mellom flyplassen i Denver og konferansehotellet.

***) Prisen gjelder hotellrom uten måltider, men er inkludert skatter og avgifter

Vedr. dollarkurs

Flere av prisene over er oppgitt i USD. Vi vil naturligvis allikevel fakturere deltakerne i norske kroner. Vi vil benytte valutakursen som er gjeldende på faktureringstidspunktet, men garanterer allikevel at vi ikke vil benytte en kurs som er dårligere enn NOK 10,-/$1.