ABAI, Annual Conference, San Diego 2017

ABAI Annual Conference 2018

Association for Behavior Analysis sin årlige konferanse er verdens overlegent største atferdsanalytiske begivenhet. Konferansen som i 2018 vil bli avholdt i San Diego, California i slutten av mai samler presentører fra alle verdenshjørner, og vårt hjemlige miljø vil naturligvis også være representert. Les mer om konferansen på de offisielle nettsidene.

Gruppereise i regi av NAFO

Påmeldingsfristen til NAFOs gruppereise er utløpt. Dersom du har spørsmål, kan du kontakte oss på e-post: service.nafo@atferd.no

Som tidligere legger vi til rette for at NAFOs medlemmer på en enkel smidig og ikke altfor kostbar måte skal få mulighet til å delta på konferansen.

Om du ønsker å reise som en del av NAFO-gruppen, kan vi ordne det praktiske med påmelding, reise og hotell, og sende deg (eller arbeidsstedet ditt) en samlet faktura for hele oppholdet.

Vi har allerede forhåndsbestilt et antall hotellrom på konferansehotellet, og disse rommene deler vi ut etter førstemann-til-mølla-prinsippet etter hvert som vi mottar påmeldinger.

Vi har også hentet inn pristilbud på flybilletter, og kan formidle flybilletter fra både Gardermoen, Sola og Værnes.

NB! Vær oppmerksom på at det kan finnes rimeligere flybilletter enn det vi er i stand til å tilby. Dette skyldes at rabatterte billetter ofte er begrenset til små kvanta. Om du ønsker å bestille reise selv, så kan vi godt ordne hotell og påmelding for deg.

Reisespesifikasjoner

  • Avreise fra Norge torsdag 24. mai. (P.g.a. få flyalternativer fra Europa til San Diego må det dessverre bli avreise fra Gardermoen allerede kl. 06 om morgenen)
  • Retur fra San Diego 29. mai (Ankomst Norge 30. mai)
  • Innkvartering i enkelt- eller dobbeltrom på et av konferansens "Headquarter Hotels", Manchester Grand Hyatt San Diego eller Marriott Marquis San Diego Marina

 

Påmeldingsfrist: 20. januar.

Her finner du påmeldingsskjemaet

Priser

Nafo kan besørge hele eller deler av påmeldingen, reisen og oppholdet for deg, og sende en samlet faktura. Prisen vi kan tilby er naturligvis avhengig av hva du ønsker at vi skal ordne for deg. I tillegg vil prisen også være avhengig av om du er medlem av ABAI fra tidligere og om du ønsker å dele rom med noen andre som også skal delta.

Prisliste

Medlemskontingent, ABAI
(Kategorien "Chapter adjunct")
$ 84
Konferanseavgift (Chapter adjunct)$ 479
Flybillett tur-retur*Kr. 8.000,-
Taxi **Kr. 300,-
Hotell (5 døgn)***
Enkeltrom$ 1.050
Dobbeltrom$ 525

 

*) Flyprisen gjelder for Gardermoen. Det kan påløpe et tillegg på inntil kr. 1.000 dersom man ønsker å benytte Sola eller Værnes.

**) Taxi-kostnader dekker reise mellom flyplassen i San Diego og konferansehotellet.

***) Prisen gjelder hotellrom uten måltider, men er inkludert skatter og avgifter

Vedr. dollarkurs

Flere av prisene over er oppgitt i USD. Vi vil naturligvis allikevel fakturere deltakerne i norske kroner. Vi vil benytte valutakursen som er gjeldende på faktureringstidspunktet, men garanterer allikevel at vi ikke vil benytte en kurs som er dårligere enn NOK 10,-/$1.