ABAI Annual Conference 2019

ABAI, Annual Conference, Chicago 2019

ABAI Annual Conference 2019

Association for Behavior Analysis sin årlige konferanse er verdens overlegent største atferdsanalytiske begivenhet. Konferansen som i 2019 vil bli avholdt i Chicago, Illinois i slutten av mai samler presentører fra alle verdenshjørner, og vårt hjemlige miljø vil naturligvis også være representert. Les mer om konferansen på de offisielle nettsidene.

Gruppereise i regi av NAFO

Som tidligere legger vi til rette for at NAFOs medlemmer på en enkel smidig og ikke altfor kostbar måte skal få mulighet til å delta på konferansen.

Om du ønsker å reise som en del av NAFO-gruppen, kan vi ordne det praktiske med påmelding, reise og hotell, og sende deg (eller arbeidsstedet ditt) en samlet faktura for hele oppholdet.

Vi har allerede forhåndsbestilt et antall hotellrom på konferansehotellet, og disse rommene deler vi ut etter førstemann-til-mølla-prinsippet etter hvert som vi mottar påmeldinger.

Vi har også hentet inn et foreløpig pristilbud på flybilletter fra Gardermoen. Om du ønsker å reise fra en annen flyplass i Norge, kan vi besørge billetter slik at du kan knytte deg til gruppen på Gardermoen eller på Heathrow når gruppen mellomlander der.

NB! Vær oppmerksom på at det kan finnes rimeligere flybilletter enn det vi er i stand til å tilby. Dette skyldes at rabatterte billetter ofte er begrenset til små kvanta. Om du ønsker å bestille reise selv, så kan vi godt ordne hotell og påmelding for deg.

Reisespesifikasjoner

  • Avreise fra Gardermoen torsdag 23. mai kl. 13:35. Ankomst Chicago O'Hare 17:45
  • Retur fra Chicago tirsdag 28. mai kl. 22:05. Ankomst Gardermoen 29. mai kl. 15:35.
  • Innkvartering i enkelt- eller dobbeltrom på et av konferansens "Headquarter Hotels", Hyatt Regency Chicago, Swissôtel Chicago eller Fairmont Chicago Millennium Park.

 

Påmeldingsfristen er utløpt, men ta gjerne kontakt med oss på e-post. Kanskje kan vi allikvel bistå deg om du ønsker

Priser

Nafo kan besørge hele eller deler av påmeldingen, reisen og oppholdet for deg, og sende en samlet faktura. Prisen vi kan tilby er naturligvis avhengig av hva du ønsker at vi skal ordne for deg. I tillegg vil prisen også være avhengig av om du er medlem av ABAI fra tidligere og om du ønsker å dele rom med noen andre som også skal delta.

Prisliste

Medlemskontingent, ABAI
(Kategorien "Chapter adjunct")
$ 84
Konferanseavgift (Chapter adjunct)$ 479
Flybillett tur-retur*Kr. 6.000,-
Taxi **Kr. 300,-
Hotell (5 døgn)***
Enkeltrom$ 900
Dobbeltrom$ 450

 

*) Flybilletter er foreløpig ikke reservert. Den angitte prisen er en garantert maks-pris gjeldende for Gardermoen. Det kan påløpe et tillegg dersom man ønsker å benytte en annen flyplass. Klokkeslett for avreise- og ankomsttider kan bli endret.

**) Taxi-kostnader dekker reise mellom flyplassen i Chicago og konferansehotellet.

***) Prisen gjelder hotellrom uten måltider, men er inkludert skatter og avgifter

Vedr. dollarkurs

Flere av prisene over er oppgitt i USD. Vi vil naturligvis allikevel fakturere deltakerne i norske kroner. Vi vil benytte valutakursen som er gjeldende på faktureringstidspunktet, men garanterer allikevel at vi ikke vil benytte en kurs som er dårligere enn NOK 10,-/$1.