Opprettet 04.05.2020

Bilde av tom lommebok

NAFO er verdens eldste, og forholdsmessig, verdens største atferdsanalytiske medlemsorganisasjon. Organisasjonen utgir to vitenskapelige tidsskrifter og arrangerer NAFO-seminaret på Storefjell, med over 700 glade atferdsanalytikere hvert år. Tidsskriftene utgjør viktige kilder for å spre atferdsanalysen sammen med konferansen.

Konferansen utgjør 90 % av inntektene hvert år. I 2020 har konferansen måttet utsettes på grunn av virus. Utsettelsen innebærer at alle inntekter inntil videre er tapt. Tidsskrifter kan ikke utgis og nye konferanser kan ikke arrangeres dersom vi ikke får inn penger. NAFO er i krise og i verste fall må dørene lukkes innen et halvt år.

Styret i NAFO skal gjøre alt som er mulig for å holde aktiviteten i gang og vi håper på at seminaret kan arrangeres i oktober – kanskje i noe redusert størrelse. Styret, og en egen krisegruppe, skal jobbe på spreng for å få tak i midler og utvikle både en plan A, B og C for å redde NAFO. Vi henstiller til alle medlemmer og venner av NAFO om å komme med innspill til styret om muligheter for alternative inntektskilder. Styret vurderer også en rekke sparetiltak.

Se menyen til høyre (øverst om du leser på mobil) for mer informasjon om hva som skjer og hvordan du kan hjelpe foreningen i en vanskelig tid.