Bilde av storefjell høyfjellshotellFristen for å sende inn bidrag til seminarprogrammet utløp 1. desember. Svært mange ønsker å ha en presentasjon, og vi kan love at programmet som blir publisert i siste halvdel av januar vil være både omfangsrikt, variert og av høy kvalitet.

Hva er NAFO-seminaret?

"For deg med interesse for atferd og læring" står det som bildetekst på forsiden på nettsidene våre. Dette gjelder også for NAFO-seminaret, som for øvrig har en litt misvisende tittel, ettersom man ikke forventer at et seminar har nærmere 200 timer med program og like mange presentører. 

NAFO-seminaret er et årlig arrangement, og har en nesten like lang historie som foreningen som fylte 50 år i år. Siden slutten av 1980-tallet har det blitt avholdt på Storefjell høyfjellshotell som er et av landets største konferansehotell.

Seminaret strekker seg over fem dager. Det starter med tematisk forseminar i form av et symposium den første ettermiddagen og påfølgende formiddag, før hovedseminaret sparkes i gang på ettermiddagen på dag to. Gjennom hovedseminaret er det parallelt program i 8-10 forelesningssaler. Hovedseminaret tar ikke for seg et spesielt tema, utover at det omhandler atferdsanalyse og temaer som er relevante for atferdsanalytikere. Tvert i mot er målet vårt å tilby et spennende innen både teori, forskning og praksis, og uavhengig av om du er en høyt skolert akademiker eller er ny i miljøet.

Vi håper å se deg på Storefjell i april. Vi sender ut nyhetsbrev når programmet er klart.

Hvis du ikke er oppført i nyhetsbrevlisten våre, kan du lage en brukerkonto på denne siden: https://www.atferd.no/minside/nyhetsbrev/