Som du kan se på informasjonssiden om programmet, så vil årets NAFO-seminar ikke deles opp i noe for- og hovedseminar. Seminaret starter på ettermiddagen onsdag 14. oktober og strekker seg frem til lunsjtid søndag 18. oktober.


Planlegger for 200 samtidige deltakere, men forbereder for mulig oppskalering

Med et seminar over fem dager åpner vi i år for at man kan melde seg på et halvt seminar. Dette gir mulighet for at flere kan delta selv om grensen på 200 deltakere skulle bestå, Påmelding til første halvdel gjelder frem til lunsj (kl. 13) på fredag. Påmelding til andre halvdel gjelder fra etter lunsj (kl. 15) på fredag.

Skulle antallsgrensen falle bort, eller økes før seminaret starter, vil vi gi mulighet for at man kan utvide påmeldingsperioden sin til rabattert pris, og etterbestille flere overnattinger på hotellet.

Priser

Fullt seminar: Onsdag-søndag
Ikke-medlemmer Kr. 3.800,-
Medlemmer Kr. 3.300,-
Studentmedlemmer Kr. 1.500,-

 

Halvt seminar: Onsdag-fredag kl. 13
Ikke-medlemmer Kr. 2.800,-
Medlemmer Kr. 2.300,-
Studentmedlemmer Kr. 1.000,-

 

Fullt seminar: Fredag kl. 15-søndag
Ikke-medlemmer Kr. 2.800,-
Medlemmer Kr. 2.300,-
Studentmedlemmer Kr. 1.000,-

 

Ekstra påmeldingsdag *
Medlemmer og ikke-medlemmer Kr. 500,-
Studentmedlemmer Kr. 250,-

* Påmelding til ekstra dager blir tilgjengelig dersom smittevernreglene mykes opp og/eller det blir tilgjengelig kapasitet på seminaret.
 

Hotell

Innkvartering er tilgjengelig på Storefjell høyfjellshotell og andre hotell i nærområdet. Innkvartering kan bestilles sammen med seminarpåmeldingen.

Hotellpriser**
Enkeltrom Kr. 1.650,-
Dobbeltrom Kr. 1.450,-
Tresengsrom Kr. 1.400,-

** Hotellprisene gjelder per person per døgn og inkluderer helpensjon.

Dobbeltrom er tilgjengelig med dobbeltseng eller separate senger. Tresengsrom er tilgjengelig med én dobbeltseng og oppredd sovesofa.