Det er en stor risiko for at vi ikke har plass til alle som ønsker å delta på seminaret til høsten, men dersom du ønsker å opprettholde påmeldingen din, vil du beholde «ansiennitetsdatoen» din fra påmeldingen du registrerte i våres. Ansiennitetsdatoen kan være av betydning både når det gjelder plass på selve seminaret, og tilgang til rom på hovedhotellet om dette skulle bli fullbooket.

Hvordan bekrefter du påmeldingen din?

Når vi åpner for å gjenoppta påmeldinger til seminaret i august, vil du bli varslet på e-post. Da vil du kunne følge en egen lenke beregnet for allerede påmeldte. Der kan du redigere påmeldingskategori og innkvarteringsbestilling.

Ønsker du å stryke påmeldingen din?

Dersom du ikke ønsker å opprettholde påmeldingen din, trenger du i prinsippet ikke å gjøre noe. Vi anser ikke «gamle påmeldinger» som gyldige uten at de aktivt har blitt bekreftet av deltakeren. For å unngå unødige påminnelser fra oss kan det allikevel være fornuftig å varsle oss på e-post om at du ikke ønsker å delta på seminaret. Slike varsler kan du sende til service.nafo@atferd.no