Programsidene: https://atferd.no/nafo-seminaret/programmet/

Bilde av storefjell høyfjellshotell

"For deg med interesse for atferd og læring" står det om foreningen på forsiden på nettsidene våre. Dette gjelder naturligvis også for NAFO-seminaret. "Seminar" er for øvrig en litt misvisende tittel, ettersom man ikke forventer slike har nærmere 200 timer med program og like mange presentører. 

Arrangementet er delt i to, med et forseminar og et hovedseminar. Forseminaret gjennomføres onsdag ettermiddag og torsdag formiddag, og hovedseminaret starter torsdag ettermiddag og strekker seg frem til lunsjtid på søndag.

Forseminaret

Årets forseminar tar for seg temaet "Hvordan undersøkes problemstillinger i atferdsanalysen". På grunn av invitert utenlandsk hovedforeleser, avholdes forseminaret på engelsk. Program og annen informasjon om forseminaret finner du på denne siden: https://atferd.no/nafo-seminaret/forseminaret/

Hovedseminaret

Hovedseminaret er ikke begrenset til ett tema. Her vil du finne et svært omfattende og variert program. Programoversikten er ennå ikke helt komplett, men det ser ut til at det endelige programmet vil nærme seg 200 timer med program, og like mange presentører.

Program
https://www.atferd.no/nafo-seminaret/programmet/

Priser og praktisk informasjon: 
https://www.atferd.no/nafo-seminaret/pamelding-og-praktisk-informasjon/

Påmeldingssiden:
https://www.atferd.no/nafo-seminaret/pameldingsskjema/