All reservasjon av innkvartering gjøres til NAFO som en del av påmeldingen. Hvis du melder deg på personlig, kan du oppgi hvilke overnattinger du har behov for, og eventuelt føre opp navn, epostadresse og eventuelt telefonnummer til personer du ønsker å dele rommet med.

Storefjell kan altså bli overbooket, og vi vil i de tilfellene tilby innkvartering på Oset høyfjellshotell eller Kamben høyfjellshotell. Disse ligger en kort kjøretur unna, og det settes opp gratis busstransport med jevnlige avganger mellom hotellene. De som bor på et nabohotell, spiser frokost på sitt eget hotell, mens øvrige måltider gjennomføres på Storefjell.

Vi ber deg også ta en titt på mulighetene for innkvartering i leilighet på Storefjell Panorama: https://www.atferd.no/nafo-seminaret/praktisk/leiligheter/

Fordeling av hotell

Ved påmelding vil du ikke få bekreftet hvilket hotell vi kan tilby plass på. Selv om vi benytter et "førstemann-til-mølla-prinsipp" ved fordeling av rommene på hovedhotellet, er det enkelte ekstra faktorer å ta hensyn til for oss. Dels ønsker vi å ivareta presentørene slik at de slipper å reise, og i tillegg må vi ta høyde for at enkelte seminardeltakere har helseutfordringer som gjør at de bør prioriteres til hovedhotellet.

Bekreftelser på hvilket hotell man har fått, må derfor dessverre vente til etter at påmeldingsfristen er utløpt.